Göztepe Beşiktaş Maç Sonucu / Süper Lig: Beşiktaş: 3 - Göztepe: 0 Maç sonucu - Son ... - Maç öncesi 81 puan ve averajla galatasaray'ın önünde lider konumda olan beşiktaş, şampiyonluk için süper lig'in 42.

Göztepe Beşiktaş Maç Sonucu / Süper Lig: Beşiktaş: 3 - Göztepe: 0 Maç sonucu - Son ... - Maç öncesi 81 puan ve averajla galatasaray'ın önünde lider konumda olan beşiktaş, şampiyonluk için süper lig'in 42.. İkinci yarı baskılı oynadık ama üretemedik. Hafta mücadelesinde göztepe, sahasında beşiktaş'ı konuk etti. Beşiktaş skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir. Ev sahibi göztepe'nin gollerini 25. Haftasında göztepe ve beşiktaş, i̇zmir'de karşı karşıya geldi.

Spor toto süper lig'de 9. Sıkıntılı günler geçiren beşiktaş, süper lig'in 19. Beşiktaş göztepe maç özeti izle youtube bjk göztepe özet ve golleri izle. Hafta mücadelesinde göztepe ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Haftasında gürsel aksel stadyumu'nun açılış maçında deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi.

Galibiyete hasret Beşiktaş şokta! Göztepe Beşiktaş maç ...
Galibiyete hasret Beşiktaş şokta! Göztepe Beşiktaş maç ... from cdn-amk.sozcu.com.tr
Teknik direktör abdullah avcı ile yollarını ayıran beşiktaş deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Giriş:23 ağustos 2019 22:37 güncelleme:23 nisan 2021. Bu sonuçla beşiktaş, 30 puanla 7. Haftasında bornova stadı'nda beşiktaş'ı jerome ve wallace reis'in golleriyle yenen göztepe'de büyük bir sevinç yaşanıyor. Haftasında göztepe ile deplasmanda karşılaştı. Hafta mücadelesinde göztepe, sahasında beşiktaş'ı konuk etti. Beşiktaş göztepe maç özeti izle youtube bjk göztepe özet ve golleri izle. Beşiktaş, spor toto süper lig'in 9.

Süper lig'de son hafta maçında göztepe ile beşiktaş karşı karşıya geldi.

Beşiktaş göztepe maç özeti izle youtube bjk göztepe özet ve golleri izle. Spor toto süper lig'in 9. Beşiktaş maça sakin tempoda başladı. Sıkıntılı günler geçiren beşiktaş, süper lig'in 19. Haftasında göztepe sahasında beşiktaş'ı ağırladı. Siyah beyazlılar'ı yıkan goller, jerome ve reis'ten geldi. Maç içinde ilginç pozisyonlar var. Teknik direktör abdullah avcı ile yollarını ayıran beşiktaş deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Göztepe'ye galibiyeti halil akbunar ve celso borges'in golleri getirirken, beşiktaş'ın tek sayısını ise penaltıdan burak yılmaz kaydetti. Göztepe, yeni stadı gürsel aksel stadyumu'ndaki maça baskılı başladı. Spor toto süper lig'de 9. Bu sonuçla beşiktaş, 30 puanla 7. İkinci yarı baskılı oynadık ama üretemedik.

Bu sonucun ardından göztepe, ligde puanını 15 yaparken, beşiktaş ise 15 puanda kaldı. Göztepe'ye galibiyeti halil akbunar ve celso borges'in golleri getirirken, beşiktaş'ın tek sayısını ise penaltıdan burak yılmaz kaydetti. Hafta canlı maç sonuçları ve son puan durum. Spor toto süper lig'in 9. Dakikada halil akbunar'ın sağ kanattan ortasında ceza.

Beşiktaş-Göztepe maç sonucu: 5-1 - Beşiktaş (BJK ...
Beşiktaş-Göztepe maç sonucu: 5-1 - Beşiktaş (BJK ... from img.fanatik.com.tr
Haftasında göztepe ve beşiktaş, i̇zmir'de karşı karşıya geldi. Sırada kendine yer bulurken, göztepe 29 puanla 8. Bu sonucun ardından göztepe, ligde puanını 15 yaparken, beşiktaş ise 15 puanda kaldı. Spor toto süperlig maçı tarih: Hafta mücadelesinde göztepe, sahasında beşiktaş'ı konuk etti. Haftasında göztepe ile deplasmanda karşılaştı. Maç öncesi 81 puan ve averajla galatasaray'ın önünde lider konumda olan beşiktaş, şampiyonluk için süper lig'in 42. Spor toto süper lig'in 9.

Hafta mücadelesinde göztepe, sahasında beşiktaş'ı konuk etti.

Spor toto süperlig maçı tarih: Son maçlarımızda hakem arkadaşlar bir şeyleri vermemek için direniyor. 1' hakem ali şansalan maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye ev sahibi beşiktaş başlıyor. Bu sonuçla beşiktaş, 30 puanla 7. Hafta canlı maç sonuçları ve son puan durum. Larin, sol kanattan ceza sahasına girdiği sırada alpaslan'ın müdahalesine hakem penaltı noktasını gösterdi. Hafta mücadelesinde göztepe ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Ev sahibi göztepe'nin gollerini 25. Dakikada halil akbunar'ın sağ kanattan ortasında ceza. İzmir ekibi yeni stadının açılış maçında beşiktaş'ı yenerek taraftarına büyük bir sevinç yaşattı. Dakikada oğuzhan'ın sağ kanattan ortasında penaltı noktası üzerinden medel'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin sağından dışarıya gitti. Maç öncesi 81 puan ve averajla galatasaray'ın önünde lider konumda olan beşiktaş, şampiyonluk için süper lig'in 42. Spor toto süper lig'de 9.

Göztepe'den ilk gol ise halil akbunar'dan geldi. Beşiktaş skorları gerçek zamanlıdır ve anında güncellenmektedir. Haftasında göztepe ile deplasmanda karşılaştı. Göztepe'ye galibiyeti halil akbunar ve celso borges'in golleri getirirken, beşiktaş'ın tek sayısını ise penaltıdan burak yılmaz kaydetti. Dakikada oğuzhan'ın sağ kanattan ortasında penaltı noktası üzerinden medel'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin sağından dışarıya gitti.

Süper Lig: Beşiktaş: 3 - Göztepe: 0 Maç sonucu - Son ...
Süper Lig: Beşiktaş: 3 - Göztepe: 0 Maç sonucu - Son ... from foto.sondakika.com
Sırada kendine yer bulurken, göztepe 29 puanla 8. 15 mayıs 2021 cumartesi 22:39. Teknik direktör abdullah avcı ile yollarını ayıran beşiktaş deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Dakikada soner aydoğdu'nun ceza sahası dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan yaptığı vuruşta kaleci karius meşin yuvarlağı kurtardı. Spor toto süper lig'de 9. Süper lig cemil usta sezonu 19. Hafta canlı maç sonuçları ve son puan durum. Beşiktaş göztepe maç özeti izle youtube bjk göztepe özet ve golleri izle.

Gürsel aksel stadı'nda oynanan ve saat 20.30'da başlayan maçın 10.

Hafta canlı maç sonuçları ve son puan durum. 1' hakem ali şansalan maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye ev sahibi beşiktaş başlıyor. Beşiktaş maça sakin tempoda başladı. Göztepe, yeni stadı gürsel aksel stadyumu'ndaki maça baskılı başladı. Dakikada halil akbunar ve 45+3'te borges attı. Maç içinde ilginç pozisyonlar var. 3' cristian titi'nin sakatlığı sebebiyle oyun kısa bir süre duruyor. Gürsel aksel stadı'nda oynanan ve saat 20.30'da başlayan maçın 10. Dakikada oğuzhan'ın sağ kanattan ortasında penaltı noktası üzerinden medel'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin sağından dışarıya gitti. Haftasında gürsel aksel stadyumu'nun açılış maçında deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Son maçlarımızda hakem arkadaşlar bir şeyleri vermemek için direniyor. Haftasında göztepe ve beşiktaş, i̇zmir'de karşı karşıya geldi. Hafta mücadelesinde göztepe, sahasında beşiktaş'ı konuk etti.

Hafta mücadelesinde göztepe ile beşiktaş karşı karşıya geldi göztepe - beşiktaş. 15 mayıs 2021 cumartesi 22:39.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama